Μενού
Το καλάθι σας

ZAZU Cody Κάβουρας Βρεφικός Προβολέας με Κινούμενα Ψαράκια & Λευκούς Ήχους Ωκεανού ZA-CODY-01

ZAZU Cody Κάβουρας Βρεφικός Προβολέας με Κινούμενα Ψαράκια & Λευκούς Ήχους Ωκεανού ZA-CODY-01
ZAZU Cody Κάβουρας Βρεφικός Προβολέας με Κινούμενα Ψαράκια & Λευκούς Ήχους Ωκεανού ZA-CODY-01
-17 %
ZAZU Cody Κάβουρας Βρεφικός Προβολέας με Κινούμενα Ψαράκια & Λευκούς Ήχους Ωκεανού ZA-CODY-01
ZAZU Cody Κάβουρας Βρεφικός Προβολέας με Κινούμενα Ψαράκια & Λευκούς Ήχους Ωκεανού ZA-CODY-01
ZAZU Cody Κάβουρας Βρεφικός Προβολέας με Κινούμενα Ψαράκια & Λευκούς Ήχους Ωκεανού ZA-CODY-01
64,90€
78,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 52,34€
 • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
 • Κωδικός: ZA-CODY-01
Zazu Cody Κάβουρας βρεφικός προβολέας με κινούμενα ψαράκια & λευκούς ήχους ωκεανού

Εξελιγμένος νέας γενιάς που προβάλλει έναν υποβρύχιο κόσμο με ψαράκια που κολυμπούν σε κινούμενα κύματα.
Ο κορυφαίος των βρεφικών προβολέων Cody το Καβουράκι ZAZU ειδικά για τους νέους γονείς για να νανουρίζουν αμέσως και εύκολα τα μωρά τους και να βάζουν σε διαδικασία χαλάρωσης και προετοιμασία ύπνου τα μεγαλύτερα νήπια και παιδιά.

Ο πιο χαλαρωτικός προβολέας αφού μετατρέπει όλο το δωμάτιο σε έναν αληθινό υποβρύχιο κόσμο.
Με 3 Φάσεις προγράμματα ύπνου με επιλογή 3 μελωδιών: Ωκεανός, Χτύπος της Καρδιάς και Λευκό Ήχο
Αυτόματο κλείσιμο σε 30 λεπτά, έξυπνος αισθητήρας ήχου, ενεργοποιείται ξανά όταν το παιδί σας κλάψει.
Το λούτρινο καβουράκι Cody της ZAZU πλένεται στο πλυντήριο, αφού αφαιρέσετε την συσκευή, για να το διατηρείτε πάντα καθαρό για το παιδί.
Ηλικία 0m+

Ο προβολέας Cody ZAZU μετατρέπει το δωμάτιο του μικρού σας σε έναν μαγικό υποβρύχιο κόσμο, προβάλλοντας ηρεμιστικά κύματα στην οροφή και παίζοντας χαλαρωτικούς υποβρύχιους ήχους.
Ένα μεγάλο και ατέλειωτο κοπάδι ψαριών θα κολυμπάει γύρω από το δωμάτιο, θα απασχολεί, διασκεδάζει και ηρεμεί το μικρό σας πριν κοιμηθεί.

Χαρακτηριστικά:
 • Προβολή κύματος με ψάρια που κολυμπούν
 • Πρόγραμμα ύπνου 3 βημάτων
 • 3 επιλογές μελωδίας: ήχος του ωκεανού και χτύπος της καρδιάς
 • Αυτόματη απενεργοποίηση
 • Αισθητήρας ενεργοποίησης με το κλάμα η τη φωνή του παιδιού
 • 2 ρυθμίσεις έντασης ήχου
 • Το απαλό λούτρινο παιχνίδι καβουράκι μπορεί να πλυθεί.
 • Λειτουργεί με 3 μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται
 • Οδηγίες Χρήσης Cody ο Κάβουρας βρεφικός προβολέας με λευκούς ήχους ωκεανού
 • Προβολέας με λευκούς ήχους Ωκεανού
 • Με 3 φάσεις πρόγραμμα ύπνου
 • Το συνιστούν οι ειδικοί σύμβουλοι ύπνου

Οδηγίες χρήσης:
Αφαιρέστε την συσκευή έξω από το καβουράκι και τοποθετήστε 3 μπαταρίες Χ ΑΑ. (Δεν περιλαμβάνονται).
Τοποθετήστε πάλι την συσκευή μέσα στο Καβουράκι.
Ανοίξτε το Velcro στην κάτω πλευρά που βρίσκονται τα κουμπιά των επιλογών.
Ανοίξτε την συσκευή πατώντας το μεγάλο κουμπί Α.
Επιλέψτε τον ήχο που επιθυμείτε σύρωντας το κουμπί Β.
1. Ήχοι του Ωκεανού
2. Λευκός ‘Ηχος
3. Μίμηση του βόμβου της καρδιάς
Αυξομειώστε την ένταση σε High-Low σύρωντας το C.
Ενεργοποιήστε η κλείστε τον έξυπνο αισθητήρα με το κλάμα του μωρού σύρωντας το κουμπί D. Όταν είναι ενεργοποιημένος, το πρόγραμμα ύπνου θα επανεκκινήσει από την Φάση 2, να ηρεμήσει & να κοιμίσει ξανά το μωρό σας.
Αυτόματο κλείσιμο: το πλήρες 3 φάσεων πρόγραμμα ύπνου θα απενεργοποιηθεί αυτόματα μετά από 30 λεπτά
3 Φάσεων πρόγραμμα ύπνου

ο Coby το καβουράκι θα ηρεμήσει και θα βοηθήσει το μωρό σας να κοιμηθεί με το μοναδικό πρόγραμμα ύπνου σε 3 φάσεις. Το συνολικό πρόγραμμα διαρκεί για 30 λεπτά και θα απενεργοποιηθεί αυτόματα.
Φάση 1 Ηρεμεί το μωρό σας
Ακολουθήστε τα κύματα και τα πορτοκαλί ψαράκια που κολυμπούν γύρω από το δωμάτιο, ενώ θα ακούτε καταπραϋντικούς ωκεανικούς ήχους.
Φάση 2 Ετοιμασία Ύπνου
Χαμηλή φωτεινότητα, κινούμενα κύματα και λιγότερα ψαράκια κολυμπούν γύρω από το δωμάτιο. Οι μουσικοί ήχοι αλλάζουν σε υποβρύχιες φυσαλίδες.”
Φάση 3 Διαδικασία Ύπνου
Απαλή προβολή των κυμάτων, χωρίς ψάρια και χωρίς ήχους.
Για καλύτερη απόδοση της προβολής τοποθετείστε το σε απόσταση από 1 έως 2,5 μέτρα από τοίχους η το ταβάνι.
Όταν οι μπαταρίες εξαντληθούν, η προβολή μειώνεται και χάνονται κάποιες ιδιότητες του.

Τρόποι πληρωμής

Αντικαταβολή

Πληρώνετε ολόκληρο το ποσό περιλαμβανομένων των μεταφορικών εξόδων στην courier τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Η εταιρία courier που συνεργαζόμαστε χρεώνει επιπλέον 2€ για παραδόσεις με αντικαταβολή. Ενδέχεται να σας ζητηθεί προκαταβολή όλου ή μέρους του ποσού για μεγάλες παραγγελίες. Σε αυτό τον τρόπο πληρωμής δεν συμμετέχουν τα προϊόντα που η αξία τους ξεπερνάει τα 150€.


Πιστωτική / Χρεωστική / Προπληρωμένη κάρτα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας με ασφάλεια στην φόρμα παραγγελίας. Η πληρωμή γίνεται σε συνεργασία με το σύστημα της τράπεζάς μας παρέχοντας σας τη μέγιστη ασφάλεια χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα ασφαλείας (SSL encryption). Δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στα στοιχεία της κάρτας σας από εμάς, καθώς αυτά δρομολογούνται απευθείας στην τράπεζα.


Δικαίωμα υπαναχώρησης:

Σύμφωνα με τον νόμο 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών Σε κάθε συναλλαγή/σύμβαση από απόσταση ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, αν δεν συμφωνήθηκε μεγαλύτερη προθεσμία, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής.

Τρόποι Αποστολής

Η εταιρία KIKOO  θα δρομολογήσει τα προϊόντα σας με τη χρήση μεταφορικής, ΕΛΤΑ ή Courier, αναλόγως το ογκομετρικό βάρος.

Τα ογκώδη προϊόντα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία. Σε αυτή την περίπτωση λόγω του μεγέθους του μεταφορικού μέσου η παράδοση των προιόντων γίνεται απο μεταφορική εταιρία με φορτηγό στην είσοδο της πολυκατοικίας/κατοικίας για την Αττική και τη Θεσσαλονίκη. Εάν δεν υπάρχει η δυνατότητα για παραλαβή στην είσοδο σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Για τις υπόλοιπες περιοχές ο πελάτης θα πρέπει να παραλάβει το δέμα του από την έδρα της μεταφορικής εταιρείας. Διαφορετικά, εάν ο πελάτης δεν έχει την δυνατότητα να παραλάβει το δέμα από την έδρα της μεταφορικής, θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας. 

Για την ταχύτατη αποστολή των παραγγελιών σας εντός Ελλάδος συνεργαζόμαστε με Courier.  Η παράδοση συνήθως γίνεται την επόμενη εργάσιμη της αποστολής (εκτός από δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές). Όλα τα προϊόντα είναι συστημένα ώστε να τα παραλάβετε σε άριστη κατάσταση. Οι πελάτες μας ενημερώνονται αυτόματα με e-mail με τον αριθμό αποστολής ώστε να μπορούν να παρακολουθούν την πορεία του δέματος τους. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί σε περίπτωση απεργιών, ακραίων καιρικών συνθηκών, μεγάλου φόρτου της παραγωγής.

Το κόστος αποστολής υπολογίζεται βάσει του βάρους του δέματος και κυμαίνεται αναλόγως το μέγεθος της παραγγελίας.

Εάν τα προιόντα είναι ογκώδη και η πληρωμή είναι με αντικαταβολή τότε η αποστολή γίνεται με τα ΕΛΤΑ και η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από το πλησιέστερο κατάστημα ΕΛΤΑ της περιοχής.

Επιστροφές προϊόντων

Μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν εφόσον είναι ελαττωματικό, εντός 7 ημερών, απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή είναι να μας ειδοποιήσετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο e-shop μας ή μέσω e-mail ή τηλεφωνικά στο 2551401540.

H εταιρεία δεν μπορεί να επιστρέψει τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την εν λόγο αγορά και για τον λόγο αυτό είναι απαραίτητη η επικοινωνία με το κατάστημά μας ώστε να καλυφθεί η οικονομική διαφορά με κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας .

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος και ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιείται στο προϊόν.