Μενού
Το καλάθι σας

AMEDA Finesse Ηλεκτρικό Θήλαστρο Διπλής Άντλησης

Το προσωπικό θήλαστρο της Ameda διαθέτει τη τεχνολογία των νοσοκομειακών θηλάστρων και είναι σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται από μαμάδες, κατ’οίκων. Το Finesse είναι ιδανικό για τη μητέρα που θέλει μία γρήγορη, άνετη και εύκολη εμπειρία άντλησης.

Το μοναδικό θήλαστρο που σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τόσο την ένταση, όσο και τους κύκλους άντλησης, προσωποποιώντας έτσι την διαδικασία προσαρμόζοντάς τη στις δικές σας ανάγκες.

Παράλληλα, σας παρέχει τη δυνατότητα – διαλέγοντας από 32 διαφορετικούς συνδυασμούς – να διαμορφώσετε τον τελείως προσωπικό δικό σας ρυθμό θηλασμού, αυτόν που ταιριάζει στο στήθος σας και τις αντοχές σας, ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, τόσο σε ποσότητα γάλακτος, όσο και σε διάρκεια άντλησης!

Μιμείται τέλεια τον φυσικό ρυθμό ρουφήγματος του μωρού, καθιστώντας την άντληση μία φυσική διαδικασία, χωρίς πόνο και δυσκολία, ενώ η τεχνολογία Comfortflow™ εγγυάται απαλή αίσθηση και ομαλή ροή γάλακτος, με αποτέλεσμα περισσότερο γάλα σε χρόνο άντλησης έως και 50% λιγότερο. Σας δίνετε, επιπλέον, η επιλογή και της μονής άντλησης, όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Το Finesse καλύπτει τις υψηλότερες απαιτήσεις υγιεινής, καθώς το γάλα δεν έρχεται σε επαφή με τον αέρα κατά τη διάρκεια της άντλησης. Διαθέτει χωριστό σύστημα άντλησης και χωριστό συλλογής γάλακτος που σε συνδυασμό με το πατενταρισμένο «φράγμα» σιλικόνης, το οποίο σφραγίζει πλήρως το κύκλωμα, προστατεύει το γάλα από μικρόβια, ιούς, βακτήρια και αιωρούμενα σωματίδια.
 
Χαρακτηριστικά:
 •  Τεχνολογία Comfortflow ™ που προσφέρει πιο ομαλή και πιο οικεία αίσθηση, που σημαίνει άντληση περισσότερου γάλακτος.
 • Τεχνολογία Αθόρυβης Λειτουργίας.
 • Σύστημα συλλογής γάλακτος HygieniKit®:  Τεχνολογία που εξασφαλίζει την υψηλή υγιεινή (πιστοποιημένη απο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων) για την προστασία της αντλίας, των σωληνώσεων και της φιάλης από τη μόλυνση και τους ιούς
 • Δυνατότητα επιλογής προγραμμάτων ταχύτητας και αναρρόφησης, με 32 πλήρως προσαρμόσιμες επιλογές, για διαφορετικές επιλογές άντλησης γάλακτος.
 • Προσαρμόσιμο για μονή ή διπλή άντληση.
 • Καθαρίζεται εύκολα.
 • Μοντέρνα εμφάνιση.
 • Λειτουργεί με μετασχηματιστή (περιλαμβάνεται) ή και με μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται), ώστε να μπορεί να χρησημοποιηθεί οπουδήποτε και οποαδήποτε στιγμή σας είναι απαραίτητο.
 • Η νοσοκομειακή Τεχνολογία τώρα στο σπίτι σας

Τεχνικά στοιχεία:

 • Ταχύτητα: 30-60 cpm
 • Άντληση: 30-250mmHg
 • Πιστοποιήσεις: MDD 93/42 EEC,UL/CSA EN 13485:2003
 • Εγγύηση: Δύο (2) έτη


Τρόποι πληρωμής

Αντικαταβολή

Πληρώνετε ολόκληρο το ποσό περιλαμβανομένων των μεταφορικών εξόδων στην courier τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Η εταιρία courier που συνεργαζόμαστε χρεώνει επιπλέον 2€ για παραδόσεις με αντικαταβολή. Ενδέχεται να σας ζητηθεί προκαταβολή όλου ή μέρους του ποσού για μεγάλες παραγγελίες. Σε αυτό τον τρόπο πληρωμής δεν συμμετέχουν τα προϊόντα που η αξία τους ξεπερνάει τα 150€.


Πιστωτική / Χρεωστική / Προπληρωμένη κάρτα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας με ασφάλεια στην φόρμα παραγγελίας. Η πληρωμή γίνεται σε συνεργασία με το σύστημα της τράπεζάς μας παρέχοντας σας τη μέγιστη ασφάλεια χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα ασφαλείας (SSL encryption). Δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στα στοιχεία της κάρτας σας από εμάς, καθώς αυτά δρομολογούνται απευθείας στην τράπεζα.


Δικαίωμα υπαναχώρησης:

Σύμφωνα με τον νόμο 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών Σε κάθε συναλλαγή/σύμβαση από απόσταση ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, αν δεν συμφωνήθηκε μεγαλύτερη προθεσμία, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής.

Τρόποι Αποστολής

Η εταιρία KIKOO  θα δρομολογήσει τα προϊόντα σας με τη χρήση μεταφορικής, ΕΛΤΑ ή Courier, αναλόγως το ογκομετρικό βάρος.

Τα ογκώδη προϊόντα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία. Σε αυτή την περίπτωση λόγω του μεγέθους του μεταφορικού μέσου η παράδοση των προιόντων γίνεται απο μεταφορική εταιρία με φορτηγό στην είσοδο της πολυκατοικίας/κατοικίας για την Αττική και τη Θεσσαλονίκη. Εάν δεν υπάρχει η δυνατότητα για παραλαβή στην είσοδο σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Για τις υπόλοιπες περιοχές ο πελάτης θα πρέπει να παραλάβει το δέμα του από την έδρα της μεταφορικής εταιρείας. Διαφορετικά, εάν ο πελάτης δεν έχει την δυνατότητα να παραλάβει το δέμα από την έδρα της μεταφορικής, θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας. 

Για την ταχύτατη αποστολή των παραγγελιών σας εντός Ελλάδος συνεργαζόμαστε με Courier.  Η παράδοση συνήθως γίνεται την επόμενη εργάσιμη της αποστολής (εκτός από δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές). Όλα τα προϊόντα είναι συστημένα ώστε να τα παραλάβετε σε άριστη κατάσταση. Οι πελάτες μας ενημερώνονται αυτόματα με e-mail με τον αριθμό αποστολής ώστε να μπορούν να παρακολουθούν την πορεία του δέματος τους. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί σε περίπτωση απεργιών, ακραίων καιρικών συνθηκών, μεγάλου φόρτου της παραγωγής.

Το κόστος αποστολής υπολογίζεται βάσει του βάρους του δέματος και κυμαίνεται αναλόγως το μέγεθος της παραγγελίας.

Εάν τα προιόντα είναι ογκώδη και η πληρωμή είναι με αντικαταβολή τότε η αποστολή γίνεται με τα ΕΛΤΑ και η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από το πλησιέστερο κατάστημα ΕΛΤΑ της περιοχής.

Επιστροφές προϊόντων

Μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν εφόσον είναι ελαττωματικό, εντός 7 ημερών, απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή είναι να μας ειδοποιήσετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο e-shop μας ή μέσω e-mail ή τηλεφωνικά στο 2551401540.

H εταιρεία δεν μπορεί να επιστρέψει τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την εν λόγο αγορά και για τον λόγο αυτό είναι απαραίτητη η επικοινωνία με το κατάστημά μας ώστε να καλυφθεί η οικονομική διαφορά με κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας .

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος και ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιείται στο προϊόν.