ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Heitech

Brand: Heitech
Φωτάκι νυκτός γατάκι που αλλάζει απαλά χρώματα από μαλακό πλαστικό.Χαρακτηριστικά:Αυτόματη και απαλή αλλαγή χρωμάτωνΟικονομικός φωτισμός με LEDΛειτουργεί με 3 ΑΑΑ μπαταρίες (περιλαμβάνονται)Διακόπτης On/OffΑσφαλές για τα παιδιάΓια εσωτερικό χώροΔιαστάσεις: 20 x 14 x 14 εκ.Υλικό: πλαστικό..
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:16,05€
Brand: Heitech
Σετ με 3 καραβάκια με LED για το μπάνιο. Επιπλέουν και με την επαφή τους με το νερό αναβοσβήνουν και αλλάζουν χρώματα. Ασφαλές για παιδιά και κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους και μπανιέρα.Χαρακτηριστικά:Με την επαφή στο νερό, παράγονται πολύχρωμα εφέΑσφαλές για τα παιδιάΣυμπεριλαμβάνονται 3 μπαταρίε..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,98€
Brand: Heitech
Σετ με 3 νούφαρα με LED για το μπάνιο και εξωτερικούς χώρους. Επιπλέουν και με την επαφή τους με το νερό αναβοσβήνουν και αλλάζουν χρώματα. Ασφαλές για παιδιά και κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους και μπανιέρα.Χαρακτηριστικά:Με την επαφή στο νερό, παράγονται πολύχρωμα εφέΑσφαλές για τα παιδιάΣυμπεριλ..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,98€
Brand: Heitech
Σετ με 4 βατραχάκια με LED για το μπάνιο και εξωτερικούς χώρους. Επιπλέουν και με την επαφή τους με το νερό αναβοσβήνουν και αλλάζουν χρώματα. Ασφαλές για παιδιά και κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους και μπανιέρα.Χαρακτηριστικά:Με την επαφή στο νερό, παράγονται πολύχρωμα εφέΑσφαλές για τα παιδιάΣυμπε..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,98€
Brand: Heitech
Σετ με 4 παπάκια με LED για το μπάνιο. Επιπλέουν και με την επαφή τους με το νερό αναβοσβήνουν και αλλάζουν χρώματα. Ασφαλές για παιδιά και κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους και μπανιέρα.Χαρακτηριστικά:Με την επαφή στο νερό, παράγονται πολύχρωμα εφέΑσφαλές για τα παιδιάΣυμπεριλαμβάνονται 3 μπαταρίες ..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,98€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)