Μενού
Το καλάθι σας

FreeOn Αναδιπλώμενο Χαλί Παιχνιδιού Magic Road

FreeOn playmat Magic

Το αναδιπλούμενο χαλάκι παιχνιδιού FreeON Magic είναι απαραίτητο για τα πρώτα έτη του παιδιού σας, από τη γέννηση και κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Λόγω του μαλακού αφρού XPE, είναι κατάλληλο για χρήση από τη γέννηση του παιδιού σας. Το μέγεθος του χαλιού είναι 200×150 cm, πάχος 1 cm. Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να το διπλώσετε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα συγκεκριμένο μέρος του.

Το μαλακό χαλάκι παιχνιδιού παρέχει στήριξη στο παιδί όταν αρχίζει να μπουσουλάει, το προστατεύει από χτυπήματα, αποτρέπει την ολίσθηση και ταυτόχρονα το προστατεύει από το κρύο πάτωμα. Όταν το παιδί είναι μεγαλύτερο, το χαλάκι παιχνιδιού FreeON Magic είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ για δημιουργικό παιχνίδι, άσκηση ή παρόμοιες δραστηριότητες.

Όμορφα σχέδια και στις δύο πλευρές

Το αναδιπλούμενο χαλάκι παιχνιδιού FreeON Magic μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικά δωμάτια και σε διαφορετικές περιστάσεις. Θα βρείτε διαφορετικό fashion print σε κάθε πλευρά. Στη μία πλευρά υπάρχει μια χαριτωμένη στάμπα με παιδικό μοτίβο και η άλλη πλευρά του χαλιού είναι τυπωμένη με ένα μοντέρνο μοτίβο, που το καθιστά κατάλληλο ως διακόσμηση στο δωμάτιο.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Το χαλάκι παιχνιδιού είναι κατασκευασμένο από αφρό XPE, που το καθιστά πολύ εύκολο στον καθαρισμό του. Λόγω της σύνθεσής του, είναι κατάλληλο για χρήση τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Διπλώνει και τοποθετείται σε μια εύχρηστη τσάντα που σας επιτρέπει να το έχετε μαζί σας οπουδήποτε.


Χαρακτηριστικά:

  • Διαστάσεις: 200 x 150 x 1 cm
  • Διπλωμένες διαστάσεις: 74 x 40 x 10 cm
  • βάρος: 1 κιλό
  • Δύο όψεων – διαφορετικό μοτίβο σε κάθε πλευρά
  • Κατάλληλο για χρήση από τη γέννηση
  • Προστατεύει το παιδί από χτυπήματα, αποτρέπει το γλίστρημα και ταυτόχρονα το προστατεύει από το κρύο πάτωμα
  • Εύκολο στο καθάρισμα
  • Περιλαμβάνεται τσάντα μεταφοράς

Τρόποι πληρωμής

Αντικαταβολή

Πληρώνετε ολόκληρο το ποσό περιλαμβανομένων των μεταφορικών εξόδων στην courier τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Η εταιρία courier που συνεργαζόμαστε χρεώνει επιπλέον 2€ για παραδόσεις με αντικαταβολή. Ενδέχεται να σας ζητηθεί προκαταβολή όλου ή μέρους του ποσού για μεγάλες παραγγελίες. Σε αυτό τον τρόπο πληρωμής δεν συμμετέχουν τα προϊόντα που η αξία τους ξεπερνάει τα 150€.


Πιστωτική / Χρεωστική / Προπληρωμένη κάρτα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας με ασφάλεια στην φόρμα παραγγελίας. Η πληρωμή γίνεται σε συνεργασία με το σύστημα της τράπεζάς μας παρέχοντας σας τη μέγιστη ασφάλεια χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα ασφαλείας (SSL encryption). Δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στα στοιχεία της κάρτας σας από εμάς, καθώς αυτά δρομολογούνται απευθείας στην τράπεζα.


Δικαίωμα υπαναχώρησης:

Σύμφωνα με τον νόμο 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών Σε κάθε συναλλαγή/σύμβαση από απόσταση ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, αν δεν συμφωνήθηκε μεγαλύτερη προθεσμία, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής.

Τρόποι Αποστολής

Η εταιρία KIKOO  θα δρομολογήσει τα προϊόντα σας με τη χρήση μεταφορικής, ΕΛΤΑ ή Courier, αναλόγως το ογκομετρικό βάρος.

Τα ογκώδη προϊόντα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία. Σε αυτή την περίπτωση λόγω του μεγέθους του μεταφορικού μέσου η παράδοση των προιόντων γίνεται απο μεταφορική εταιρία με φορτηγό στην είσοδο της πολυκατοικίας/κατοικίας για την Αττική και τη Θεσσαλονίκη. Εάν δεν υπάρχει η δυνατότητα για παραλαβή στην είσοδο σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Για τις υπόλοιπες περιοχές ο πελάτης θα πρέπει να παραλάβει το δέμα του από την έδρα της μεταφορικής εταιρείας. Διαφορετικά, εάν ο πελάτης δεν έχει την δυνατότητα να παραλάβει το δέμα από την έδρα της μεταφορικής, θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας. 

Για την ταχύτατη αποστολή των παραγγελιών σας εντός Ελλάδος συνεργαζόμαστε με Courier.  Η παράδοση συνήθως γίνεται την επόμενη εργάσιμη της αποστολής (εκτός από δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές). Όλα τα προϊόντα είναι συστημένα ώστε να τα παραλάβετε σε άριστη κατάσταση. Οι πελάτες μας ενημερώνονται αυτόματα με e-mail με τον αριθμό αποστολής ώστε να μπορούν να παρακολουθούν την πορεία του δέματος τους. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί σε περίπτωση απεργιών, ακραίων καιρικών συνθηκών, μεγάλου φόρτου της παραγωγής.

Το κόστος αποστολής υπολογίζεται βάσει του βάρους του δέματος και κυμαίνεται αναλόγως το μέγεθος της παραγγελίας.

Εάν τα προιόντα είναι ογκώδη και η πληρωμή είναι με αντικαταβολή τότε η αποστολή γίνεται με τα ΕΛΤΑ και η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από το πλησιέστερο κατάστημα ΕΛΤΑ της περιοχής.

Επιστροφές προϊόντων

Μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν εφόσον είναι ελαττωματικό, εντός 7 ημερών, απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή είναι να μας ειδοποιήσετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο e-shop μας ή μέσω e-mail ή τηλεφωνικά στο 2551401540.

H εταιρεία δεν μπορεί να επιστρέψει τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την εν λόγο αγορά και για τον λόγο αυτό είναι απαραίτητη η επικοινωνία με το κατάστημά μας ώστε να καλυφθεί η οικονομική διαφορά με κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας .

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος και ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιείται στο προϊόν.